Home » Behandelingen » Facial

You deserve to feel beautiful

Basic Facial

Korte maar doeltreffende behandeling aangepast aan het huidtype.

Relaxing Facial

Ontspannende gelaatsverzorging aangepast aan het huidtype inclusief ontspannende massage.

Huidanalyse + aangepaste behandeling

Weet je niet goed welke behandeling je moet kiezen? Ga dan voor deze optie en we bespreken het samen met jou. Aan de hand van een korte huidanalyse bekijken we grondig de behoefte van jouw huid en kiezen we voor de behandeling die het best bij jou past. Bovendien maken we een klantenfiche voor jou aan en noteren we al het product- en behandeladvies.

C Pure Facial

Geeft vitaminen en een energieboost aan de vermoeide, droge huid en beschermt ze tegen extreme invloeden zoals vrije radicalen.
Concentreert zich langdurig en efficiënt op de probleemzones van de huid:blokt vrije radicalen af en gaat vochtverlies tegen.
Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten hebben een vochtinbrengende werking en verlenen de huid veerkracht en elasticiteit. Een verzorging met een kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Verbetert het huidreliëf en door de stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Hyaluronic Facial

Gelaatsverzorging voor de vochtarme, droge huid.
Hyaluronzuur beschikt over een intensief vocht verbindend vermogen, de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar gladgestreken. Naast dit vochtbindend en opvullend effect stimuleert hyaluronzuur de cel vernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Hydrodermabrasie Aquaderm+

Doeltreffende verzorging bestaande uit 4 fases. Dieptereiniging, fruitzuurpeeling, hydratatie en insluizen werkstoffen.
Aquaderm+ van Klapp is een korte maar doeltreffende behandeling. De huid wordt na een reiniging nog eens dubbel gereinigd EN gepeeld met AHA,BHA en PHA zuren. Talg, zwarte puntjes en onzuiverheden worden weggezogen en tegelijk wordt de peelingvloeistof in de huid gecatapulteerd. Dit resultaat kan men nooit handmatig bereiken! De volgende fase is het incatapulteren van een serum (Hyaluron, Clear, Stamcell, Peptide, Vitamine, Collagen).
Werkt zeer effectief op fijne lijntjes, rimpels, zon beschadigingen, pigmentvlekken en vermindert bovendien grove poriën. Verouderingsverschijnselen en hyperpigmentatie verminderen, elasticiteit en stevigheid nemen toe. De huid ziet er stralend, zuiver en zeer egaal uit!

Hydrodermabrasie deluxe Aquaderm+

Doeltreffende verzorging bestaande uit 4 fases. Dieptereiniging, fruitzuurpeeling, hydratatie en insluizen werkstoffen. Inclusief extra LED-therapie voor een nog beter resultaat.

Onzuiverheden, kleine rimpels, acne of ontstekingen zijn de negatieve gevolgen van een stressvolle levensstijl. Ook psychische stress laat sporen achter op uw huid. Lichttherapie kan dankzij gerichte bestraling en de juiste lichtkleur op verschillende huidproblemen ingaan en deze op lange termijn effectief behandelen.
Lichttherapie kan het innerlijk welzijn beïnvloeden en de gemoedstoestand duurzaam verbeteren door het vrijkomen van verschillende hormonen.

Rood Licht:
• atrofische huid
• microvasculaire doorbloedingsstoornissen
• lage collageenproductie
• onzuivere huid
• vermoeide huid

Geel Licht:
• vochtverlies
• slap geworden huid
• verouderingdverschijnselen
• lage spierspanning
• futloze huid

Groen Licht:
• gevoelige huid
• roodkleuring
• couperose
• rosacea
• ontstoken huid

Blauw Licht:
• huidirritaties
• acne
• vettige huid
• gezwollen huid
• stress en rusteloosheid

Radio Frequentie

Werkt op versteviging, rimpels en elasticiteit. Zeer doeltreffende behandeling.
Radiofrequentie-therapie is een milde en niet-invasieve behandeling voor een gladde en stevige huid.

RF techniek wil zeggen dat hoogfrequente radiogolven worden omgezet in warmte in het weefsel en verwarmen de huidlagen tot in de dermis. Deze warmte dringt in de huid waardoor de epidermis, dermis en fibroblasten bereikt worden. Door de warmteontwikkeling wordt de lipide laag van de huidbarrière doorlaatbaar gemaakt waardoor bestaande collageen vezels verstevigen en de fibroblasten gestimuleerd worden om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Huidversteviging en het modeleren van de contouren van het gelaat is het resultaat. Het effect is direct zichtbaar! Door de stimulatie van de fibroblasten wordt nieuw collageen gevormd. Dit proces kan dan, tot weken na de behandelingen of kuur, een langdurig resultaat hebben.

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Inclusief volledige verzorging van de huid.
Je kan deze ook combineren met een extra peeling of hydrodermabrasie voor meer resultaat.

Microneedling

Bij Microneedling maken we kleine kanaaltjes in de huid door middel van een speciaal apparaat met vibrerende, minuscule naaldjes. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door microneedling komt het natuurlijk herstel van de huid op gang. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Het verstevigt de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het is dus een doeltreffend middel tegen huidveroudering, maar helpt ook tegen rode adertjes en reliëf dat is ontstaan door acné en littekens. Afhankelijk van het huidprobleem dat jij wilt corrigeren, raden we je aan een kuur met meerdere behandelingen te doen. Het resultaat is zichtbaar na enkele weken, het helingsproces van de huid heeft namelijk tijd nodig.

ASA peel deluxe

De ASA-peel is een alles-in-1 peeling en onze meest effectieve behandeling!

Maakt de huid vrij van verdikte huidlagen
Verbetert het vochtgehalte van de huid
Verzwakt pigmentatie
Vermindert rimpels en oneffenheden
Verhoogt de collageen en elastine productie
Stimuleert de energievoorziening
Verfijnt het huidbeeld
Vermindert onzuiverheden
Verbetert door de zon beschadigde huid

Maak een afspraak