Home » Behandelingen » Facial

You deserve to feel beautiful

Basic Facial

Korte maar doeltreffende behandeling aangepast aan het huidtype.

Relaxing Facial

Ontspannende gelaatsverzorging aangepast aan het huidtype inclusief ontspannende massage.

Teenage Facial

Korte intense behandeling voor tieners.

Skin Natural Aloe Vera Facial

Voor de vochtarme huid die gekalmeerd moet worden of actieve acnéhuid.
Onze huid kan de werkstof van de Aloë Vera heel goed opnemen. Deze verzorgt de huid met vocht en kan droogtelijntjes gladder maken.
De HYDRA BOOST TREATMENT – de ideale dorstlesser voor de droge huid.

Acid Peel Acné/Couperose/Lifting/Whitening

Fruitzuurpeeling specifiek gericht op acné, couperose, lifting of pigmentatie.

  • ACID PEEL Acne

De ACID PEEL Acne-treatment is geschikt voor (vaak vette) huidtypen met grove poriën, onzuiverheden of acne. De peeling gaat overmatige verhoorning en talgproductie van de huid tegen, waardoor je op de lange termijn een egalere huid krijgt. Daarnaast pakt de peeling ook de bacterie aan die acne veroorzaakt: de P.Acnes bacterie. Deze antibacteriële werking voorkomt nieuwe onzuiverheden.

  • ACID PEEL Couperose

De ACID PEEL Couperose-treatment is gemaakt voor de gevoelige, rode huid die eventueel kampt met couperose. Het verlicht de zichtbaarheid van de bloedvaatjes in het gezicht en roodheid in het algemeen. De vochtbalans verbetert door de balancerende en kalmerende werking, waardoor de huid weerbaarder is tegen invloeden van buitenaf.

  • ACID PEEL Lifting

De ACID PEEL Lifting-treatment gaat signalen van een vermoeide, slappe huid tegen.
Na de behandeling oogt de huid jonger doordat rimpels minder zichtbaar zijn en de huid frisser en gladder aanvoelt. Het fruitzuur in de peeling zorgt voor een hogere collageenproductie en vermindert pigmentvlekken.

  • ACID PEEL Whitening

De ACID PEEL Whitening-treatment is speciaal ontworpen om de textuur van de huid te verfijnen en poriën te verkleinen, maar door de peeling met sterke zuren vermindert deze behandeling ook hyperpigmentatie en melasma (zwangerschapsmasker). Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door ophopingen van melanine, waardoor de huid lokaal donkerder kleurt. Verschillende zuren in de peeling kunnen de huid helpen de melanine af te breken.

Om het mooiste resultaat te krijgen, kies je voor het kuurverband van 3 tot 6 peelings, met tussenpozen van minstens 3 weken. Bij peelingbehandelingen is een goede huidverzorging thuis heel belangrijk, hierover krijg je zeker meer uitleg.

CollaGen Fill-up Facial

Gelaatsverzorging voor elk huidtype, werkt zeer verstevigend.
De snelste weg naar een rimpelloze huid. Collageen stimuleert het huidweefsel en is verantwoordelijk voor de spankracht van de huid. Met het ouder worden, wordt dit weefsel steeds minder stabiel. De huiddichtheid neemt af en de elasticiteit laat te wensen over. Daarbij ontstaat er verlies van volume, contouren en vocht. De oplossing voor een rimpelloze huid is dus een evenwichtig collageengehalte. Rimpels en onregelmatige huidstructuur kunnen verbeteren. De huid lijkt gladder en zachter, de gezichtscontouren zien er meer gedefinieerd en steviger uit. Het vochtgehalte van de huid kan verbeteren.

C Pure Facial

Geeft vitaminen en een energieboost aan de vermoeide, droge huid en beschermt ze tegen extreme invloeden zoals vrije radicalen.
Concentreert zich langdurig en efficiënt op de probleemzones van de huid:blokt vrije radicalen af en gaat vochtverlies tegen.
Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten hebben een vochtinbrengende werking en verlenen de huid veerkracht en elasticiteit. Een verzorging met een kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Verbetert het huidreliëf en door de stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Hyaluronic Facial

Gelaatsverzorging voor de vochtarme, droge huid.
Hyaluronzuur beschikt over een intensief vocht verbindend vermogen, de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar gladgestreken. Naast dit vochtbindend en opvullend effect stimuleert hyaluronzuur de cel vernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Hydrodermabrasie Aquaderm+

Doeltreffende verzorging bestaande uit 4 fases. Dieptereiniging, fruitzuurpeeling, hydratatie en insluizen werkstoffen.
Aquaderm+ van Klapp is een korte maar doeltreffende behandeling. De huid wordt na een reiniging nog eens dubbel gereinigd EN gepeeld met AHA,BHA en PHA zuren. Talg, zwarte puntjes en onzuiverheden worden weggezogen en tegelijk wordt de peelingvloeistof in de huid gecatapulteerd. Dit resultaat kan men nooit handmatig bereiken! De volgende fase is het incatapulteren van een serum (Hyaluron, Clear, Stamcell, Peptide, Vitamine, Collagen).
Werkt zeer effectief op fijne lijntjes, rimpels, zon beschadigingen, pigmentvlekken en vermindert bovendien grove poriën. Verouderingsverschijnselen en hyperpigmentatie verminderen, elasticiteit en stevigheid nemen toe. De huid ziet er stralend, zuiver en zeer egaal uit!

Hydrodermabrasie deluxe Aquaderm+

Doeltreffende verzorging bestaande uit 4 fases. Dieptereiniging, fruitzuurpeeling, hydratatie en insluizen werkstoffen. Inclusief extra LED-therapie voor een nog beter resultaat.

Onzuiverheden, kleine rimpels, acne of ontstekingen zijn de negatieve gevolgen van een stressvolle levensstijl. Ook psychische stress laat sporen achter op uw huid. Lichttherapie kan dankzij gerichte bestraling en de juiste lichtkleur op verschillende huidproblemen ingaan en deze op lange termijn effectief behandelen.
Lichttherapie kan het innerlijk welzijn beïnvloeden en de gemoedstoestand duurzaam verbeteren door het vrijkomen van verschillende hormonen.

Rood Licht:
• atrofische huid
• microvasculaire doorbloedingsstoornissen
• lage collageenproductie
• onzuivere huid
• vermoeide huid

Geel Licht:
• vochtverlies
• slap geworden huid
• verouderingdverschijnselen
• lage spierspanning
• futloze huid

Groen Licht:
• gevoelige huid
• roodkleuring
• couperose
• rosacea
• ontstoken huid

Blauw Licht:
• huidirritaties
• acne
• vettige huid
• gezwollen huid
• stress en rusteloosheid

Immun Facial

Voor de gevoelige, snel geïrriteerde, droge, gecombineerde tot normale huid.
De met IMMUN verzorgde huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd tegen schadelijke en irriterende invloeden, veroorzaakt door stress of het milieu. IMMUN biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties en helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken. IMMUN voorkomt huidbeschadigingen, verhoogt de weerbaarheid, geeft verloren energie terug en werkt dusdanig vroegtijdige veroudering tegen.

Kiwicha Facial

Gelaatsverzorging voor de gevoelige, droge en rijpere huid. Het goud van de Inka’s!
Natuurlijke authentieke grondstoffen verbinden traditionele inzichten uit de natuur met de nieuwste cosmetische wetenschappelijke technieken.
De anti-age verzorging uit de natuur! Kiwicha verbetert de huidstructuur, droogte rimpels en het verlies van elastine wordt verminderd.

Men Facial

Gelaatsverzorging aangepast aan de mannenhuid.

KLAPP Men is een anti-age fuel voor de man en verhoogt zijn uit straling. De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg, heeft veel afspraken, stress, hard gewerkt, veel meegemaakt, weinig geslapen of veel gefeest. Kom maar op met de anti-age fuel voor de man! De actieve man en zijn uitstraling.

Turbulenties van zijn huid:

  • Huid uit balans, glans, grof poriën relief
  • Vochtgebrek, verlies van spankracht, droog en gespannen gevoel.
  • Afgematte gelaatstrekken, slappe hals, kriebelende baard.
  • Vermoeidheid, uitputting, zwellingen, rimpels, verslapping
  • Oververmoeidheid, huid rond de ogen rood en gezwollen, oogrimpels, donkere kringen en wallen.

Radio Frequentie

Werkt op versteviging, rimpels en elasticiteit. Zeer doeltreffende behandeling.
Radiofrequentie-therapie is een milde en niet-invasieve behandeling voor een gladde en stevige huid.

RF techniek wil zeggen dat hoogfrequente radiogolven worden omgezet in warmte in het weefsel en verwarmen de huidlagen tot in de dermis. Deze warmte dringt in de huid waardoor de epidermis, dermis en fibroblasten bereikt worden. Door de warmteontwikkeling wordt de lipide laag van de huidbarrière doorlaatbaar gemaakt waardoor bestaande collageen vezels verstevigen en de fibroblasten gestimuleerd worden om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Huidversteviging en het modeleren van de contouren van het gelaat is het resultaat. Het effect is direct zichtbaar! Door de stimulatie van de fibroblasten wordt nieuw collageen gevormd. Dit proces kan dan, tot weken na de behandelingen of kuur, een langdurig resultaat hebben.

Maak een afspraak