Hoi! Ik ben Inge, 30 jaar en een echte levensgenieter

Als kind droomde ik ervan mijn eigen zaak te hebben. Nu run ik Carpe Diem al meer dan 10 jaar met veel liefde en passie.

Mijn ambitie en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ik steeds opzoek ga naar nieuwe behandelingen of manieren waardoor ik jouw beleving naar een hoger niveau kan tillen. Doordat ik regelmatig op bijscholing ga ben je er zeker van dat je bij mij altijd de nieuwste technieken en trends kan terugvinden op vlak van beauty en dit maakt Carpe Diem zo uniek

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij je weer zelfzeker in je huid gaat voelen! Daar word ik pas echt blij van.

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering en -verjonging op het hoogste niveau.

Doordat ik gebruik maak van de professionele producten en de beste toestellen van Klapp Cosmetics bekomen we steeds zeer mooie resultaten. Je kan bij mij terecht voor al je huidproblemen en ik bied je de beste huidverzorging aan inclusief uitgebreid advies en opvolging.

Bekijk alle behandelingen

Een totaalpakket van relaxerende schoonheidsbehandelingen

Een totaalpakket van relaxerende behandelingen

Bovendien kan je ook bij mij terecht voor alle schoonheidsbehandelingen, gelnagels, wimpers en permanente make-up. Ik ben een echte perfectionist en ik streef er dan ook naar jou de beste beleving te kunnen bieden in mijn instituut. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontvangen!

Maak een afspraak

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team

Collega Elfie woont in Beringen, is gelukkig getrouwd en mama van 3 prachtige kids. In 2020 heeft ze besloten een andere weg in te slaan op professioneel vlak en heeft ze zich omgeschoold tot schoonheidsspecialiste. Nadien heeft ze ook nog een extra opleiding gevolgd voor gespecialiseerd voetverzorgster en kan je dus bij haar terecht voor al jouw voet- en nagelproblemen. Zij behandelt jou met de grootste zorg en zorgt ook voor een goede opvolging.
Heb je last van een ingegroeide nagel, likdoorn, eelt of heb je nog ergens anders last van?
Maak dan zeker jouw afspraak bij haar en je bent in uiterst goede handen!

Verder geeft ze ook zalige lichaamsmassages en relaxerende gelaatsverzorgingen waarbij je helemaal tot rust komt. Je kan bij haar een afspraak maken op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Carpe Diem is een uniek schoonheidssalon met een prachtig interieur waarin je helemaal kan wegdromen. Je voelt je hier meteen thuis en er hangt altijd een leuke en gezellige sfeer. Kom het zelf ontdekken en boek  meteen je afspraak online.

Maak een afspraak