Hoi! Ik ben Inge, 28 jaar en een echte levensgenieter

Als kind droomde ik ervan mijn eigen zaak te hebben. Nu run ik Carpe Diem al bijna 10 jaar met veel liefde en passie.

Mijn ambitie en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ik steeds opzoek ga naar nieuwe behandelingen of manieren waardoor ik jouw beleving naar een hoger niveau kan tillen. Doordat ik regelmatig op bijscholing ga ben je er zeker van dat je bij mij altijd de nieuwste technieken en trends kan terugvinden op vlak van beauty en dit maakt Carpe Diem zo uniek

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering en -verjonging op het hoogste niveau.

Doordat ik gebruik maak van de professionele producten en de beste toestellen van Klapp Cosmetics bekomen we steeds zeer mooie resultaten. Je kan bij mij terecht voor al je huidproblemen en ik bied je de beste huidverzorging aan inclusief uitgebreid advies en opvolging.

Bekijk alle behandelingen

Een totaalpakket van relaxerende schoonheidsbehandelingen

Een totaalpakket van relaxerende behandelingen

Bovendien kan je ook bij mij terecht voor alle schoonheidsbehandelingen, gelnagels, wimpers en permanente make-up. Ik ben een echte perfectionist en ik streef er dan ook naar jou de beste beleving te kunnen bieden in mijn instituut. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontvangen!

Maak een afspraak

Carpe Diem De zaak

Carpe Diem: De Zaak

Carpe Diem is een uniek schoonheidssalon met een prachtig interieur waarin je helemaal kan wegdromen. Je voelt je hier meteen thuis en er hangt altijd een leuke en gezellige sfeer. Kom het zelf ontdekken en boek  meteen je afspraak online.

Maak een afspraak